Subscribe News Feed Subscribe Comments

PMS Official Friendster

PMS Official Friendster
Add Kami di Friendster


....hEpY BeSdAy pMs....

....kAmi???...DaRi eXcO KebAjIkAn PMs uPc...InGiN MeNgUcApKaN ePPY bEsDay kAt kOrG(mt n exco pms) Yg tElH PoN TUa..he3..n kAmI InGiN MeNgUcApKn sEmOGa paNjG UmUr dAn dImURaHkN ReZeKI.. mOgA HidUp kAlIaN AkAn dIrEdHoI OLehNYA DuNiA DaN AkHiRaT.. inSyAaLLah..

weLL...aCTuAlly kToRg dAH LMER raNCang NAk WAt paRty DaH LmaEr daH, Tp bYk pUlak HAlanGANNYer.. tp alhmdullh, ALLAH permudhkan untuk kami melaksanakan pada bulan dua memandang kami telah menetapkan untuk menyambutnya setiap dua bulan sekali..pada yang bestday ye bulan 10, 11 and 12..korg jgn gisau, insylh..kiter akan sambut sekali..termasuk lah resco yang tersayang..(he2)..

so, kat sini ader beberaper gambar snaPP yang sempt di ambil oleh paparadzi kami, semoga kiter dpt menjdikan jamuan ini sebagai landsan ke arah merapatkan silaraturraahim sesama kite n tegakkan matlamat pms itu sendiri yakni ke arah berkebajikan..

so, kalu ader paper prob, jgn luper gtau kat ktorg...insyllh..we will do all d best we can do!!
.....BAcAan dOa dR mr PrEsIdENT PMS uPC...
....(kHUSyuKNYer Org DPAn tU aMInKAn doA)...

....... cekgu fadh bg kad besday kat safwan.....
....(made espesially from exco kebajikan pms upsi)....



....waKIL exco siswI tok CIk hUsNA......



Justify Full

.....tadAA.. nI LEr KEk KTorg....



.........segaN LaH PuLoK DaH Tue NI..SAy cheEze...
....BiRhTdAy boys..from left mat, pokwe and majid...

..tggu..ader lgi pict, tp nantikannya..

2 comments:

TidakPerluTahu;) said...

Assalamualikum..

hee.. seronok dapat tengok gambar kakak2 & abg2 UPSi..
Syukur alhamdulillah kerana ana dapat bertemu dengan kakak & abg semua di sekolah tadi under program 'Roadshow Ilmiah'.. terima kasih kerana bagi ana dan kawan2 semangat utk meneruskan perjuangan menempuh SPM 09..

Semoga Allah memberkati kakak & abg semua di dunia dan akhirat..
teruskan berjuang mendidik anak bangsa! =)

-ain-
SMK Kompleks KLIA

Persatuan Mahasiswa Sains UPSI said...

terima kasih adik Ain..

InsyaAllah kami di PMS UPSI akan mendoakan kejayaan adik2 di SMK Kompleks KLIA..

shukran..

 
P. M .S .U. P. S. I | TNB